Veulen van Klein Roderijs Flower geboren.

Vrijdagmorgen om 5.15 was het dan zover. Een mooi cremello merrieveulen voor Flower! Haar vader is de duitse hengst Diamond Touch NRW. Een sterk actief dametje, die we de toepasselijke naam Klein Roderijs White Rose hebben gegeven. We zijn erg blij met haar!

Mooi debuut voor Klein Roderijs Golden Girl en Andrea in de sport

In december hebben wij ter uitbreiding een mooie duitse rijpony merrie in Duitsland gekocht. Ze was precies wat we zochten, staatspremie stute, elite stute met een Goldmedal, een prachtige afstamming (FS Golden Highlight x Deinhard B), een superlief karakter en natuurlijk een mooie palomino kleur.
Vandaag zijn we voor het eerst op wedstrijd geweest. Superfijn gereden. Twee keer eerste met 207,5 en 211 punten met lovend jurycommentaar en de eerste 5 winstpunten zijn binnen! Gouden pony onze Goldi!

Andrea met Klein Roderijs Golden Girl
Eerste wedstrijd bij RV Noblesse te Simonshaven.
« van 3 »

Hengstveulen voor Klein Roderijs Fleur

Vandaag is bij Hilde Drent van stal GoldwinsHoeve een hengstveulen geboren uit de door ons gefokte Klein Roderijs Fleur (v. Coelenhage’s Purioso).
Een prachtige valk van de hengst Cassanova du Bois.

Hengstveulen van Cassanova du Bois uit Klein Roderijs Fleur (v. Coelenhage's Purioso)
« van 6 »

 

Hengstveulen voor Klein Roderijs Doreth

Afgelopen week heeft Klein Roderijs Doreth (v. Heitrak’s Marvin) haar eerste veulen gekregen bij haar nieuwe eigenaresse Hilde Drent van Goldwin’s Hoeve. De vader van het prachtige veulen is Valerion.

Hengstveulen Valerion x Klein Roderijs Doreth
Klein Roderijs Doreth met haar hengstveulen van Valerion bij haar nieuwe eigenaresse Hilde Drent van Goldwin's Hoeve.
« van 6 »